Vols treballar en l'empresa global Arbre de la Pau?

Aquesta empresa és tant gran que cadascú pot trobar-hi la seva o seves maneres de treballar perquè entre totes i tots hem de posar en marxa la més gran unió de sinèrgies, d'esforços i de treball que mai s'hagi vist, una gran acció continuada, global, distribuida i transformadora per tot el Planeta que ens faci entendre a totes i a tots que les coordenades del futur són la Diversitat, la Sostenibilitat i la Pau. 

Hem de generar entre totes i tots una autèntica ona gegant de sinèrgia positiva capaç de transformar l'individualisme, l'egocentrisme, l'etnocentrisme i l'egoïsme en cooperació i solidaritat més enllà de les diferencies. 

La creativitat i l'impuls renovador "generarà" tota l'energia positiva que tenim i necessitem els humans, per això...

CAL QUE ENS UNIM I DONEM FORMA A LA "MULTINACIONAL" DE LA DIVERSITAT, LA SOSTENIBILITAT I LA PAU 

Tenint en compte que aquesta Empresa Global té com a raó de ser el reduir el Gran Monstre fins fer-lo desaparéixer, cal que siguem quants més millor i de motivacions, formació, creences i cultures diferents però amb el comú denominador de treballar per aquest gairebé utòpic (però no impossible) objectiu. Hem de posar quants més recursos millor cooperant en aquesta Empresa Global.

Segurament tu ja fas molt o potser tot el que pots perquè les coses vagin millor en el teu entorn, o en àmbits més grans, però l'important és que tot això que ja estem fent, estigui vinculat d'alguna manera a aquesta Empresa Global perquè així veurem que som molts, cada vegada més, els que volem que el món funcioni d'una altre manera.

COSES URGENTS A FER

1 - Donar difusió del projecte... com a trobador (els trobadors d'avui)
- Divulgant... el projecte Arbre de la Pau, explicant-lo i cantant la cançó.
- Sembrant llavors... proposant una reflexió a tots els nivells a partir del llibre PORTES v2 d'un món divers, sostenible i pacífic o qualsevol altre llibre que pugui ajudar a aquest "desvetllar col·lectiu" i animant a crear nous fruits perquè aquest arbre sigui cada vegada més visible per més persones junt amb els seus missatges pedagògics.
- Participant... en el Fòrum de Trobadores i Trobadors per un Món Nou. i participant activament.

2 - Donar difusió del projecte amb les eines d'Internet... mitjançant les eines actuals: xarxes socials, blogs, webs, email, etc., aconseguir que l'Empresa Global Arbre de la Pau sigui cada vegada més visible per a tothom i transmeti energia positiva capaç de convertir l'actual espiral de sinèrgia negativa en positiva.

3 - Afegir nous fruits a la web de l'Arbre de la Pau (www.arbrepau.net) i crear vincles de les webs d'energia positiva (les webs que tu consideris que aporten missatges positius per fer que el Món Nou sigui possible) amb l'Arbre de la Pau. Com més webs tinguin el símbol de l'Arbre de la Pau a la capçalera (o lloc destacat) més creixerà el sentiment de pertinença a un Gran Projecte que ens pot ajudar a fer la Gran Transició a tots nivells.

4 - Organitzar... trobades de presentació de l'Arbre de la Pau. Buscant espais i grups de persones amb qui compartir una estona xerrant, cantant i compartint idees, esperances i creativitat per anar canviant tot allò que pertany al Gran Monstre.

5 - Posar en marxa... un Arbre de la Pau local, en el teu poble o engrescant a un altre... cercant persones amb qui cooperar amb aquesta tasca tant necessària per impulsar la Transició Local.

6 - Proposar i impulsar... la creació de Grups de Transició. Grups de persones que decideixen unir-se per reflexionar i actuar "obrint i tancant determinades portes" ajuda mútua, cooperació, intercanvi, cooperatives de consum, etc.

7 - Col·laborar... en tasques de suport diverses que vagin sorgint (web, contacte amb projectes, etc).

8 - Proposar nous Patrons-Jardiner, persones que puguin ser referents d'aquest Arbre de la Pau, persones que la seva trajectòria personal destaca pel seu impuls a la convivència en la diversitat, el respecte en la sostenibilitat i la resolució pacífica dels conflictes.

9 - Llegir el llibre PORTES v2 d'un món divers, sostenible i pacífic... i fer aportacions amb les teves opinions i experiències sobre obrir o tancar portes. 

10 - Si ets empresari / a... si formes part d'un projecte empresarial i voleu ser patrocinadors, col·laboradors o esponsoritzar part d'aquest projecte ...

11 - Si estàs en una ONG o una organització altruista... i voleu col · laborar estretament ... organitzant xerrades, concerts, etc.

12 - Si tens o teniu una Web... i us agrada la idea de l'Arbre de la Pau, podeu incloure el logotip i un enllaç a les vostres webs ... i us podeu donar d'ALTA en l'Arbre de la Pau, en alguna de les seves diferents parts, escolliu la que més s'adapti a la vostra activitat i ompliu la fitxa que demana... el vostre projecte formarà part d'aquesta energia positiva que irradia l'Arbre de la Pau...

13 - Per fer aportacions econòmiques... les persones o entitats que vulguin fer una aportació (puntual o periódica) per l'empresa global (pel projecte en general o també per un projecte concret) o que vulguin fre una aportació en espècies, per exemple deixar un local temporalment per fer reunions, cal que es posin en contacte amb nosaltres mitjançant l'email "arbrepau@gmail.com" o omplint el formulari següent.

14 - Participant en ciberaccions... amb entitats que treballen pels mateixos objectius o similars.

(L'associació promotora de la fundació Arbre de la Pau podrà emetre certificats d'aportacions per efectes fiscals sempre que es demanin.)


EL MÉS IMPORTANT: 
QUE ESTÀS DISPOSAT TU A FER?